Privacy verklaring

DE PICKNICKMAND.NL PRIVACY VERKLARING

Hier vind je de privacy verklaring van DE PICKNICKMAND.NL. Hierin wordt omschreven hoe er met jouw persoonlijke gegevens om wordt gegaan die worden verzameld door DE PICKNICKMAND.NL.

Inleiding

In deze privacy verklaring lees je alles over de manier waarop jouw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt. Zo wordt uitgelegd waar jouw gegevens opgeslagen liggen en voor welke doelen jouw gegevens opgeslagen worden. Daarnaast vind je hier ook al jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens en hoe je gebruik kunt maken van die rechten. De privacyverklaring zal soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de verklaring periodiek te raadplegen.

DE PICKNICKMAND.NL

Je leest op dit moment de privacy verklaring van DE PICKNICKMAND.NL. DE PICKNICKMAND.NL is een  cateraar van picknicks. Er zijn situaties waarin jouw gegevens door DE PICKNICKMAND.NL verzameld worden. Het is daarom goed dat jij weet wat daarmee gedaan wordt en hoe je jouw wensen rondom jouw gegevens kan aangeven. Daarover gaat deze verklaring. Als jij je niet prettig voelt omtrent het gebruik van jouw gegevens door DE PICKNICKMAND.NL, neem dan gerust contact op. info@depicknickmand.nl | 06 574 262 16 | Dorpsweg 92 | 3253 AH Ouddorp. DE PICKNICKMAND.NL is  een eenmanszaak van C.A. Keijzer.

Doel gegevens

Er wordt voor een aantal doelen persoonsgegevens verzameld door DE PICKNICKMAND.NL. Deze worden hieronder toegelicht. 01. Contact opnemen.  Jouw gegevens zullen verzameld worden als jij contact opneemt met DE PICKNICKMAND.NL via het contactformulier op de website. In dit formulier wordt  gevraagd om je naam, telefoonnummer en e-mailadres. De gegevens zijn benodigd om te kunnen reageren op je vraag. Wanneer je een picknick bestelt, worden ook contactgegevens gevraagd. Dit zijn naam, e-mailadres, telefoon, postadres en bedrijfsnaam. Deze gegevens worden gebruikt om de factuur op te maken, de betaling te verwerken en om contact te leggen met betrekking tot de bestelling en het verzorgen van onze dienst.

Analytics

De website van DE PICKNICKMAND.NL verzamelt jouw gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan jouw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van je website bezoek of de pagina’s die je veel bezoekt.

Cookies

De Picknickmand.nl maakt op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door jouw browser op jouw harde schijf van je computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Social media cookies

Op onze website zijn buttons opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten (“liken”) of delen (“tweeten”) op sociale netwerken als Facebook en Instagram. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook respectievelijk Twitter zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. Lees de privacyverklaring van Facebook respectievelijk van Instagram (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met jouw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken.

In- uitschakelen en verwijderen cookies

Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

Ontvangers

De gegevens die DE PICKNICKMAND.NL ontvangt en verwerkt worden beheerd  door Vevida. De e-mail van DE PICKNICKMAND.NL wordt gehost bij Vevida. Als jij contact opneemt via het formulier, via mail of bestelformulier, worden die betreffende mails opgeslagen op de servers van Vevida.

Opslagperiode

Jouw gegevens worden voor langere tijd bewaard door DE PICKNICKMAND.NL, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling jouw gegevens langer moeten bewaren. 01. Contact opnemen.  Op het moment dat je contact opneemt met DE PICKNICKMAND.NL via de website of e-mail, dan worden de persoonsgegevens die jij meestuurt, zoals bijvoorbeeld je naam en e-mailadres, telefoonnummer, huis-/postadres opgeslagen op de mailserver. Die gegevens worden voor administratieve verwerking tot maximaal twee jaar terug bewaard. 02. Analytics. De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan jouw naam of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics

Beveiliging

Er worden van jouw persoonsgegevens geen fysieke kopieën gemaakt. Je gegevens worden alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen en software. De persoonsgegevens die door DE PICKNICKMAND.NL of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord en daar waar mogelijk met tweestapsverificatie. Bij deze tweestapsverificatie wordt een code vanuit de software gegenereerd en verstuurd naar DE PICKNICKMAND.NL. Deze code dient gebruikt te worden tijdens het inlogproces. De apparaten die jouw gegevens openen zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord en/of vingerafdruk. Het aantal apparaten die toegang hebben tot jouw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten.  Daarnaast wordt jouw bezoek aan onze website beveiligd door een SSL certificaat. Dit betekent dat jouw verbinding met de website van DE PICKNICKMAND.NL privé is. Je herkent deze beveiliging aan het groene slotje voor de url.

Jouw rechten

  1. Recht op inzage. Je hebt het recht om ten alle tijden jouw gegevens op te vragen die bij DE PICKNICKMAND.NL vastgelegd en bewaard worden. Dit doe je door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met DE PICKNICKMAND.NL. Je krijgt dan een overzicht van jouw gegevens. 02. Recht op rectificatie. Kloppen je gegevens niet? Of zijn je gegevens veranderd? Je hebt het recht om dit te laten rectificeren door DE PICKNICKMAND.NL. 03. Recht op wissen van gegevens. Wil je niet langer dat jouw gegevens bij DE PICKNICKMAND.NL vastgelegd zijn? Dan heb je het recht op het laten wissen van jouw gegevens. 04. Recht op het indienen van een klacht. Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat DE PICKNICKMAND.NL niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat. 05. Recht op stop gegevensgebruik (bezwaar). Wil jij niet dat DE PICKNICKMAND.NL jouw gegevens gebruikt? Dan heb je het recht op het stoppen van het gebruik van jouw persoonsgegevens. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek Het gebruik maken van deze rechten kan via info@depicknickmnand.nl .

Plichten

DE PICKNICKMAND.NL verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk contact onderhouden met jou als cliënt.  Jouw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden. De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de diensten. Je gegevens zijn bijvoorbeeld nodig om  contact te onderhouden en onze diensten te verlenen. Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd, kan DE PICKNICKMAND.NL de betreffende dienst, zoals factureren, bezorgen, vragen beantwoorden of informatie verstrekken, niet aanbieden. Mocht het nodig zijn gegevens die jij hebt gedeeld met DE PICKNICKMAND.NL met anderen dan de hierboven genoemde partijen te delen, dan zal daar eerst jouw toestemming voor worden gevraagd.  DE PICKNICKMAND.NL behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer DE PICKNICKMAND.NL dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van DE PICKNICKMAND.NL te beschermen. Daarbij trachten wij altijd jouw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren. Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact op via onderstaande contactgegevens.

info@depicknickmand.nl
Dorpsweg 92 | 3253 AH  Ouddorp
Telefoon: 06  574 262 16
BTW nummer NL 117918 982B01 | KVK Nr. 24304660.